Zasto Kanadske Stolice

Vikend Stolica
Sve informacije na telefon 065 856 8717
E mail dragan@dssound.com

Ova stolica je savršeno mesto gde ćete se odmarati bilo da ste u svom dvorištu, bašti, hotelu ,restoranu, vikendici, apartmanu na Kopaoniku, Tari, Vrnjačkoj Banji, Zlatiboru ili bilo gde na odmoru. Uz hladno piće na toplom suncu uživaćete u najudobnijoj stolici u koju ste do sada seli. Nameštaj od drveta je prilično skup, ali i dugotrajan.
Stolica je neizostavan element prostora za odmor. Osim udobnog sedenja stolica treba da bude i ukras prostora u kome se nalazi. Prilikom izbora stolice treba obratiti pažnju na funkcionalnost, udobnost, fleksibilnost, dizajn, kvalitet. Pre kupovine, obavezno isprobajte sedenje u stolici. Udobnost je važan faktor da će vam i najbolje dizajnirana stolica postati neugledna ukoliko ne pruža potrebnu udobnost. Kičmeni stub i karlica su 50% opterećeniji u sedećem položaju u odnosu na stojeći, pa zbog toga loša stolica može da doprinese lošim navikama u držanju i slabljenju muskulature. To dovodi do napetosti mišica i bolova u leđima.

Sedište stolice je oblikovano da prati liniju leđa I pruži vam udobnost pri sedenju.
Neobican i atraktivan izgled stolice je upravo ono sto je čini posebnom. Za izradu stolice korisiti se kvalitetno drvo kako bi stolica zadržala lepotu I ispunila svoju namenu da oplemeni prostor. Namenjene su za kafiće, dvorišta i bašte koje neguju duh tradicionalnog enterijera. Vikend stolica je napravljena od drveta, veoma je jaka I izdržljiva, prilagođena svim vremenskim uslovima I temperaturnim razlikama.

Stolica je klasičnog stila I jednostavna za održavanje. Pored estetskih karakteristika stolica pruža I veliku udobnost. Vikend stolica odražava lepotu tradicionalnog izgleda. Prakticna i udobna. Stolica se odlikuje etno izgledom I odlično se uklapa I ima primenu za dvorišta, terase,bazene I bašte kafića I restorana. Stolica je izdržljiva čak I pod najvećim opterećenjima. Boju stolice možete izabrati sami I uskladiti je sa postojećim enterijerom. Idealno je rešenje pri opremanju enterijera ugostiteljskih i drugih objekata. Nasa vikend stolica zadovoljice ukuse cak I prefinjenih kupaca.

 

Stolica za bašte

Uređena i lepa bašta predstavlja pravi ukras svakog doma. Da upotpunite lep izgled vase baste potrebne su vamprave bastenske stolice.

Stolica deluje izuzetno atraktivno.

Ono sto je čini posebnom.je neobican i unikatan izgled. Za izradu stolice korisiti sekvalitetno drvo kako bi stolica zadržala lepotu godinama.

Bastenska stolica je izdržljiva,i prilagođena svim vremenskim uslovima I temperaturnim razlikama. Jednostavna za održavanje i prakticna. Osim estetskih karakteristika stolica za baste pruža I veliku udobnost.

Dizajn stolice za baste pruža estetski uzitak, odličnu udobnost i funkcionalnost. Boju stolica kupac moze birati po zelj.

Sa nasim bastenskim stolicama uzivacete u svojoj basti I sedeti u najudobnijim stolicama koje postoje na srpskom trzistu.

 

Stolica za vikendice
Posedujete vikendicu -kucu za odmor. Mesto gde pronalazite utociste od svakodnevnih briga I stresova. Potrudite se da ona bude udobna I uredjena sa stilom. Omogućite sebi da boravak u vikendici zaista bude odmor i relaksacija i punjenje baterija.

Veličina prostora koji želite da uredite takođe je važna. Za opremanje vikendice predlazemo vam nase stolice za vikendice napravljene od visokokvalitetnog drveta. Stolica za vikendice je funkcionalna, udobna, fleksibilna, atraktivnog dizajna, prilagođena svim vremenskim uslovima I temperaturnim razlikama.

Stolica za vikendice je jednostavna za odrzavanje I odlicno ce se uklopiti u enterijer vase vikendice.Sa nasim stolicama dobiceteunikatni izgled namestaja. Stolice ce uneti u vas dom duh prirode, oplemeniti prostor. Boju stolice za vikendice birate sami uskladjujuci je sa enterijerom.

Najudobnija stolica, u kakvim do sada niste imali prilike da sedite.

Stolica za restorane
Odabir stolice za restorane kafice je veoma vazan kako bi se postigla udobnost, opustena I prijatna atmosfera.

Stolice ce jednako pokvariti ili popraviti utisak o nekom prostoru.Zato pazljivo birajte stolice za svoj kafic ili restoran

Stolica mora biti na prvom mestu udobna, funkcionalna, I da zadovoljava estetske kvalitete. Prilikom odabira stolica za restorane kafice nemojte stedeti jer dobro odabrane stolice I ulozeno ce vam se visestruko vratiti. Gosti žele udobnost i dobru uslugu. Gostima se mora udovoljiti.

Drvo ie kvalitetan materijal koji se koristi za izradu nameštaja od samog njegovog nastanka. Kvalitetno obrađene i oblikovane stoliice od drveta izgledaju mocno snazno I dugovecno. Stolica za restorane kafice je izradjena od kvalitetnog drveta.

Sedišteove stolice za kafice je oblikovano tako da prati liniju leđa I pruža vam udobnost pri sedenju. Uvericete se da je ova stolica najudobnijakada budete prvi put seli u nju.

Vikend stolica je pogodna za duže sedenje.sto joj je I osnovna prednost, pored neobicnog i atraktivnog izgleda.