Severina koncert u Kanadi – Toronto 24 April 2015

Severina konacno u Torontu. Jedna od najatraktivnijih pop zvezda sa ex Yu prostora, odrzava koncert u Torontu.

Koncert ce biti 24 Aprila u:
Muzik Nightclub
15 Saskatchewan Rd, Toronto, ON, M6K 3C3
Karte $60 mozete kupiti ovde

Severina Kanada Toronto koncert 2015

Sigurno je da ce karte brzo nestati, pa kupite ih na vreme.
Njeni koncerti su dogadjaj koji se ne propusta. Bred Pit, Tridesete, Dobrodosao u klub su samo neki od megahitova, a bice ih jos mnogo.

Koncert koji se gleda.
Toronto koncert Severina 2015
Ovo je njen koncert u Kanadi na koji se dugo cekalo, i konacno ce Toronto videti taj dan.
Bicemo tamo, napravicemo reportazu i ispricati Vam kako je bilo.
Do tada gledajte spot

Rođena je u Splitu 1972 godine, i od malih nogu pokazivala je zanimanje za muziku. pevanje, ples, sviranje klavira, glumu. Već sa deset godina imala je nastup u mjuziklu „Frane štrapalo”.
Njena profesionalna karijera počela je 1990 godine, nastupom na Splitskom festivalu, sa vrckavom pesmicom “Vodi me na ples”. Saradnici na njenim albumima, a do danas ih je snimila 15, su vrsna imena i umetnici poput Arsena i Matije Dedića, Gorana Bregovića,Džibonija, Željka Bebeka,Nikše Bratoša, Đorđa Novkovića. Status hrvatske pop- ikone potvrdila je turnejom pod nazivom “Verujen u te” 2002 godine. Na prestižnom takmičenju Pesma Evrovizije 2006 predstavljala je Hrvatsku.
Njeni najveći hitovi “Dalmatinka”, “Djevojka sa sela”, “Virujen u te”, “Mili moj”, „Trava zelena“, „Zdravo Marijo“, Dobrodošao u klub“”Hrvatica”, “Ja samo pjevam”, “Moja štikla”, “Gas gas”, “Tridesete” našle su put do publike, koja je do dana današnjeg verno prati. Njene pesme su postale veliki hitovi, a njeni spotovi su među najgledanijim. Njen hit Gas,gas nalazio se dugo na vrhu top lista narodne muzike.
2012. godine izdala je jedanaesti studijski album “Dobrodošao u klub” koji je doživeo veliki uspeh, a bio je propraćen uspešnom i spektakularnom turnejom
Koncerti jedne od najpopularnijih pevačica regiona su uvek posećeni, jer je poznato da je svaki njen koncert spektakularan, originalan, posebno osmišljen, da na njemu vlada energična atmosfera, što je potvrda da je Severina u samom vrhu muzičke scene kako u Hrvatskoj tako i u regionu. Njeni nastupi slični su koncertima velikih svetskih zvezda. Scenski nastup osim muzikom propraćen je i efektnim, originalnim kostimima.
Pažnju publike , osim muzike najvećim delom privlači svojim načinom pevanja, izgledom, šarmom i nastupima koji nikada nisu dosadni. Neosporna je činjenica da Severina jednostavno zna da iskoristi trenutne trendove na muzičkoj sceni.
Na prostorima ex Jugoslavije na estradnoj sceni, Severina je jedina prava zvezda. Dobre pesme, specifična harizma koju poseduje, neodoljiv seksepil, skandalozne veze, karijera nalik na holivudsku. Mediji je prate iz sata u sat, iz dana u dan. Ni jedan trenutak u Severininom životu nije ostao nezabeležen. Čak ni posle objavljivanja kućnog videa popularnost joj nije opala, već je još više porasla.
Najpopularnija hrvatska pevačica Severina uspešno odoleva godinama. I dalje važi za jednu od najatraktivnijih pevačica u regionu. Svojom pojavom, kao i svojim pesmama, zna da privuče pažnju publike. Miljenica je ne samo muške već i ženske publike.
Danas je Severina Vučković neprikosnovena zvezda. Osim što pomera granice muzičko-scenskog nastupa, češto zna i da iznese čvrst stav i o stvarima koje se ne tiču muzike, što mediji širom regiona uvek prenesu.
Severina se ne bavi samo pevanjem.. Često je na sceni možete videti u ulozi manekenke, voditeljke ili glumice. Igrala je glavnu ulogu u rok operi “Karolina Riječka”, u predstavi “Gospoda Glembajevi” u kojoj je u potpunosti pokazala svoj glumački talenat, kao i u filmu Duhovi Sarajeva.
Severina Vučković, poznata kao Severina ili Seve-nacionale je harizmatična umetnica višestrukog talenta. Mnogo puta opravdala je status internacionalne zvezde.
Severina zna kako da dospe u žižu javnosti i kako da na najbolji način napravi samopromociju.
Iza nje je bogata i uspešna pevačka karijera duga više od dvadeset godina.