online prodaja originalnih CD &DVD

dr@dssound.comTel 416 421 7437. Home page klikni ovde

Zeljko Samardzic novi cd -Kojim dobrom mila moja

 

Z Samardzic novi CD Kupite originalni cd kliknite ovde

Z Samardzic hitovi

Pogledajte spot Lice ljubavi klikni ovde

Zeljko Samardzic Snimio novi cd 2009 godina

Kojim dobrom mila moja

Pesme na albumu

Kojim dobrom mila moja ,Ne zalim , Nije moje da znam,Zaljubi se u mene , Ljubav je sudbina,Zivi bili pa videli,Ljubavna adresa, Nije on ono sto ti treba, Nisam bio dobar prema njoj , Nije za te , Tebi je najteze,Nek zivi zivot, Ja kunem se u ljubav,Stani mi na crtu

Željko Samardžic održace tradicionalni koncert na Dan žena 8. marta u Beogradskoj areni. Veliki broj ženskih fanova moci ce da uživa u pravom muzickom spektaklu. Samardžic ce tim povodom promovisati novi album, a ocekuju se i specijalni gosti, koje zasad ne želi da otkriva. Željko je odlucio da na praznicni koncert obraduje svaku svoju obožavateljku CD-om, koji ce dobiti uz kartu.

Posetite zvanican web site Z Samardzica

 

I KADA se ne pojavljuje dugo u javnosti, pevac Željko Samardžic je prisutan pesmama. U kafanu je uspeo da uvede i one koji su je prezirali. Približio je urbanoj populaciji. Bez njegovih hitova o nesrecnim ljubavima nema pravih žurki. Kaže da se povukao kako bi se posvetio porodici, a imao je i razlog: postao je dvostruki deda! Njegova radost se, tvrdi, oseca i u novim pesmama. Smatra sebe srecnim covekom.
* U cemu je razlika izmecu novog, i dosadašnjih albuma?
- Ne znam da li je album "Lice ljubavi" najbolji, ali je raden s najviše ljubavi. U isto vreme kada se radao i moja porodica je postala bogatija za dva clana, postao sam i deda. Unuci Luka i Aleksa su mi promenili život, a ta moja radost se oseca kroz nove pesme. Tome su doprineli i odlicni saradnici: Dragan Brajovic Braja, Dejan Abadic, Marina Tucakovic, a prvi put sam saradivao sa Kambom i Romariom. Postprodukcija je radena u jednom studiju u Njujorku.
* Znaci, vracate se u velikom stilu na muzicku scenu?
- Mnogim mladim i talentovanim pevacima treba ustupiti medijski prostor. Dovoljno mi je što sam uvek prisutan svojim pesmama, cak i kada se ne pojavljujem dugo u javnosti. Nisam izneverio publiku do sada, necu ni ubuduce.
* Pesme kojima ste "uvek prisutni" odišu nesrecnim ljubavima i kafanskim životom. Verujete li da covek voli samo jednom?
- Prava ljubav je samo jedna, a za tu teoriju sam ja živi dokaz! Vec 30 godina živim sa mojom suprugom Majom u harmonicnom braku koji ništa nije uspelo da poljulja.
* Uveli ste u kafanu i one koji u nju nisu odlazili i približili je urbanoj populaciji svojim hitovima?
- Pesmama unosim radost i pružam lepe trenutke. Drago mi je što su moje melodije zaživele u narodu. I pravljene su s ciljem da se ljudi uz njih provesele, da prožive (ne)ostvarene ljubavi, kao i za sve one lepe, ali i tužne stvari koje cine život. Našem narodu su kafane ogledalo života i u njima se on i odvija. Na tim mestima se družimo, zaljubljujemo, patimo...
* Smeta li vam džungla na estradi?
- Ne smeta mi. Za svakoga na estradi ima mesta, a na kraju kvalitet pobedi. Kvalitetnu muziku ne može ništa da degradira, samo joj vreme i kafana daju pravi sud. Cinjenica je da se snima sve i svašta, jer je muzika odraz opšteg stanja u društvu. Nadam se boljim vremenima.
* Koliko se preko, takozvane, pink-kulture manipuliše narodom?
- Rešenje je jednostavno: daljinskim upravljacem možete da odaberete željeni program, a na svu srecu, kanala ima dovoljno. Priznajem da pojam "pink kultura" ne razumem najbolje.
* Dugo opstajete na sceni. U cemu je tajna?
- Poceo sam da gradim karijeru u godinama kada se obicno drugim pevacima gasi ili završava. Na sceni su me održale dobre pesme, profesionalizam i to što poštujem svoju publiku. Priznajem, bilo je i grešaka, ali su i one sastavni deo jedne karijere.

PORODICA
* KOLIKO vas je profesija odvajala od porodice?
- U skladu sa godinama, maksimalno sam proredio nastupe kako bih više vremena posvetio sebi i porodici. S obzirom na to da dugo pevam, moji koncerti i turneje su sastavni deo života clanova moje porodice, tako da smo uhodana "ekipa" i odlicno funkcionišemo. Smatram sebe izuzetno srecnim covekom... Bavim se poslom koji volim, oko mene su porodica, prijatelji, publika... Sve me to cini srecnim.

Procitaj komentar

Postavi komentar


 

Svi ostali CD ,DVD VHS Klikni ovde
 

 

serbparty azraciodeKarte