online prodaja originalnih CD &DVD

dr@dssound.comTel 416 421 7437. Home page klikni ovde

Valter umesto Valtera

Ko ce biti Valter umesto Valtera?

Kupite dvd 14.25$ ili 9.99 Euro klikni ovde

 

 

Pre tacno tri i po decenije snimljen je kultni film "Valter brani Sarajevo", sa Velimirom Batom Živojinovicem u glavnoj ulozi kojeg je javnost dugo indetifikovala sa likom visprenog partizanskog kapetana.

A onda, jednog dana, Kinezi su odlucili da Valtera "okace" na bioskopski reprtoar i film je brzo oborio sve rekorde gledanosti. Od tada je prošlo 13 godina, ali slava Valtera u Kini nije potamnela i zato su tamošnji filmski radnici odlucili da snime rimejk ovoga filma.

"Prošlo je 35 godina i sada Valtera može da igra ko hoce, a ja bih mogao da glumim njegovog dedu", kaže za "Kurir" Bata Živojinovic i dodaje da su ga vec kontaktirali ljudi sa kineske televizije spremni da u Beograd pošalju svog reditelja i producenta.

"Oni žele da urade seriju ali sa kompletno našom glumackom ekipom, a mene su zamolili da rešim sve u vezi sa autorskim pravima, jer su nažalost, i reditelj Hajrudin Krvavac i scenarista Djordje Lobovic, u medjuvremenu preminuli", objašnjava Živojinovic i dodaje da Kineze ocekuje u Beogradu brzo, gde ce odabrati glumce, posebno novog Valtera.

Svi željno išcekujemo da saznamo ko ce ponovo pred kamerama izgovoriti:
- Vazduh treperi kao da nebo gori.
- Da, sprema se oluja!

(MONDO) 

Svi ostali CD ,DVD VHS Klikni ovde
serbparty azraKarte