online prodaja originalnih CD &DVD

dr@dssound.comTel 416 421 7437. Home page klikni ovde

SEDAM I PO -Miroslav Momcilovic, premijera

Nataša Markovic i Nenad Jezdic u filmu „Sedam i po”

Pogledajte zvanicnu prezentaciju filma

SEDAM I PO

Pred premijeru novog domaceg filma
„Sedam i po” u Beogradu


Beogradska premijera novog domaceg filma „Sedam i po” scenariste i reditelja Miroslava Momcilovica zakazana je za 12. septembar u Velikoj dvorani „ Sava centra”.

Medunarodna premijera filma bice održana 20. avgusta u Sali Narodnog pozorišta u Sarajevu, u okviru 12. sarajevskog filmskog festivala koji ce biti održan od 18. do 26. avgusta. Naš predstavnik bice prikazan u glavnoj selekciji dugometražnih igranih filmova u okviru koje ce biti prikazana najnovija ostvarenja 12 zemalja iz regiona.

Pre sarajevske i beogradske premijere, film ce biti prikazan na domacim festivalima u Vrnjackoj Banji i Herceg-Novom.

„Sedam i po” je rediteljski debi Miroslava Momcilovica, po cijem je scenariju je snimljen film „Kad porastem bicu kengur”. Sedam razlicitih prica filma „Sedam i po” povezuje lajt-motiv sedam smrtnih grehova, koji na komican nacin tretiraju svakodnevicu stanovnika Novog Beograda opsednutih sitnim slabostima i vodenih strastima.

U pricama o gordosti, ocajanju u lenjosti, zavisti, gnevu, srebroljublju, požudi i neumerenosti u jelu i picu, glavne uloge su ostvarili: Nenad Jezdic, Nataša Markovic, Nikola Ðuricko, Gordan Kicic, Marija Karan, Boris Komnenic, Branko Vidakovic, Branislav Trifunovic, Nikolca Vujovic, Ljubinka Klaric, Aleksandra Jankovic, Srdan Miletic i drugi.
I. A.


 

Svi ostali CD ,DVD VHS Klikni ovde
serbparty azraKarte