online prodaja originalnih CD &DVD

dr@dssound.comTel 416 421 7437. Home page klikni ovde

Red Hot Chili Peppers

sviraju na livadi kod Indjije

Rasprodate ulaznice za Peperse
U slobodnoj prodaji više nema ulaznica
Samo 11 dana od početka prodaje, rezervisane su sve ulaznice za Tuborg Green Fest koji će se održati 26. juna u Inđiji i na kome će kao glavne zvezde nastupiti Red Hot Chili Peppers.
U slobodnoj prodaji više nema ulaznica za ovaj događaj i jedino je još ostao određeni broj rezervisanih ulaznica za one koji su kupili ili žele da kupe ulaznice za EXIT 07. Te ulaznice moguće je kupiti isključivo preko sajta EXIT07 i njihov broj je ograničen na 10 000, od čega je najveći deo takođe već rasprodat. Organizatori su upozorili da su jedine validne ulaznice za Tuborg Green Fest i koncert Red Hot Chili Peppers one kupljene preko internet stranice EXIT07 ili preko kompanije Ticket Line. Prošlogodišnji album RHCP „Stadium Arcadium“ prodat je u više od šest i po miliona primeraka. Prema anketama sa prethodnih EXIT festivala, kao i prema nedavnoj anketi Kontra magazina „Na EXITu bih voleo da vidim“, Red Hot Chili Peppers je i najpopularniji i najtraženiji strani bend u Srbiji. Na jednodnevnom Tuborg Green Fest festivalu 26. juna nastupiće još i Kasabian, Kiril Live, Edo Maajka i Ritam Nereda

 

"Papričice" na livadi
V. M. P., 1. mart 2007

JEDAN od najpopularnijih američkih rok bendova "Red hot čili pepers" sviraće 26. juna na livadi u Inđiji, pored autoputa, u okviru jednodnevnog "Grin festa", saopštili su na konferenciji za štampu u četvrtak u beogradskom "Medija centru" organizatori festivala.
Na poljani površine 98 hektara, na 42. kilometru od Beograda, tog dana očekuje se 60.000 posetilaca. Toliko će karata biti pušteno u prodaju, u nedelju 4. marta, na prodajnim mestima "Tiketlajna". Prvih 15.000 najbržih kupaca ulaznicu će platiti 1.990 dinara, a ostali 3.990 dinara! "Pepersi" će biti hedlajneri "Grin festa", a osim njih nastupiće i britanski indi rok bend "Kasabijan", Makedonac Kiril Džajkovski, hip-hoper iz Tuzle Edo Maajka i novosadski "Ritam nereda".
"Red hot čili pepers" će u okviru evropske turneje, na kojoj promovišu dvostruki album "Stedijum arkedijum", održati samo devet koncerata. U Inđiju stižu sa 50 kamiona opreme, a bina će biti dopremljena iz Belgije. organizatori "Stejt ov Egzit" i "Lajv nešn" ističu da će to biti najveći ikad organizovan koncert u Srbiji. Predsednik opštine Inđija Goran Ješić rekao je da će grad dati svu neophodnu logističku podršku, ali da ih tek očekuje izgradnja puteva, okretnice, prilaza, parkinga za stotine autobusa i automobila koji će pristići iz celog regiona, kao i kampova, hostela i hotela.
Na pitanje zašto nisu odabrali neku drugu lokaciju, poput beogradskog Ušća, Hipodroma ili stadiona Crvene zvezde, a ne livadu do koje tek treba asfaltirati prilaze i puteve, Bojan Bošković iz "Stejt ov Egzit" za "Novosti" je rekao:
- Nema bolje lokacije od Inđije! Ušće nije dobar prostor, "Marakana" takođe, a na Hipodromu se poslednji put uopšte nisam lepo proveo. Šta ako interesovanje publike bude veće od očekivanog? Pa, ništa, livada je velika!

60 MILIONA ALBUMA
"PEPERSI" postoje 24 godine. Karijeru su počeli kao pankeri, da bi krajem osamdesetih postali perjanice muzičkog pravca fank rok. Višestruki dobitnici MTV i "Gremi" nagrada do sada su prodali više od 60 miliona albuma i drže rekord na "Bilbordovoj" rok listi, na čijem su vrhu proveli čak 81 nedelju. Kalifornijski rokeri imali su najviše singlova na prvom mestu "Bilbordove" top liste.

 

 


 

Svi ostali CD ,DVD VHS Klikni ovde
 

serbparty azraciodeKarte