online prodaja originalnih CD &DVD

dr@dssound.comTel 416 421 7437. Home page klikni ovde

Stojakovic igra za Srbiju poslednji put

 

 

Gledajte sve nase NBA igrace u Torontu protiv Raptorsa


10. decembar 2006.
IGRACEMO ZA ORLOVE
Predrag Stojakovic, Darko Milicic i Nenad Krstic imaju nameru da na EP u Španiji osvoje prvu košarkašku medalju za Srbiju
Tri clana startne petorke košarkaške reprezentacije Srbije potvrdili su da ce sigurno igrati na predstojecem Prvenstvu Evrope u Španiji! Predrag Stojakovic, Darko Milicic i Nenad Krstic, prenosi americki CBS, na leto ce obuci dres "orlova" kako bi pokušali da osvoje prvu košarkašku medalju u istoriji Srbije. CBS posebno citira centra Orlanda Darka Milicica, momka koji je na Svetskom prvenstvu u Japanu na nekoliko utakmica pokazao da može da bude dominantan u reketu.


Predrag Stojakovic

- Jedva cekam da se svi okupimo i zaigramo za Srbiju. Zaista nemam ništa protiv prošlosti, ali nakon što je zbog politickih previranja došlo do promene imena u Srbija i Crna Gora, za našu košarku je sve krenulo nizbrdo.

- Bili smo šesti na Evropskom prvenstvu 2003, pretposlednji na Olimpijskim igrama, a i u našoj zemlji na Evropskom prvenstvu smo potpuno razocarali. Na sve se nadovezalo SP u Japanu. Ipak, sada sa novom himnom, koja je u vreme stare Jugoslavije bila zabranjena, sve ce da bude drugacije, siguran sam - kaže Milicic i dodaje:

- Selektor Dragan Šakota nam je rekao da ce Stojakovic sigurno da nam se pridruži. Interesantno, bice to njegov prvi i poslednji nastup za Srbiju, pošto ce se u Španiji oprostiti od nacionalnog dresa.

Nenad Krstic je posebno zanimljiv americkim medijima jer je javno optužio Savez za ucene kojima su hteli da ga prisile da otputuje u Japan. Krstic, koji se trenutno po statistici kotira kao drugi centar Istoka, kaže da više ne želi da razmišlja o tome.

- Bilo mi je teško što nisam sa saigracima bio na Svetskom prvenstvu, ali i zbog svega što se dešavalo oko moje odluke da preskocim jednu reprezentativnu akciju. Ali, to je iza mene. Od sada situacija je drugacija, kao što sam i najavljivao. Želim da budem clan reprezentacije Srbije - naglasio je Nenad Krstic.


Predrag Stojakovic: Ima šanse

Predrag Stojakovic u izjavi za Mondo nije hteo da "trci pred rudu", ali je rekao da postoje šanse da zaigra u Španiji.
- Naravno da postoje šanse da igram u Španiji. Kad dode vreme, razgovaracu sa selektorom Draganom Šakotom i dati mu konkretan odgovor. Sezona je duga i tek je pocela, ali budite ubedeni da cu odgovor na ovo pitanje dati selektoru na vreme. Kad dode vreme za razgovore, ja sam tu. Videcemo šta ce biti, znate i sami kako je bilo ranije, zaista ne znam da li ce opet kod nekih ljudi da proradi ego ili cemo se fokusirati na neke bitnije stvari - rekao je Stojakovic.(P. G.)KURIR

 

Procitaj komentar

Postavi komentar 

Svi ostali CD ,DVD VHS Klikni ovde
 

 

serbparty azraciodeKarte