online prodaja originalnih CD &DVD

dr@dssound.comTel 416 421 7437. Home page klikni ovde

Film o Milosu Brankovicu

 

 

Film o Milošu Brankoviću

Premijera igranog debija Nebojše Radosavljevića Čupka planira se za leto

Završeno je snimanje novog domaćeg filma naslovljenog „Film o Milošu Brankoviću” po scenariju i u režiji Nebojše Radosavljevića Čupka, autora koji je do sada potpisao mnogo televizijskih i dokumentarnih filmova, kao i reklamnih i muzičkih spotova za koje je osvajao brojne nagrade.
U debitantskom igranom filmu Radosavljević donosi urbanu priču u kojoj traži odgovore na pitanja koliko društvo negativno može da utiče na pojedinca i da li pojedinac može da se izbori sa takvim društvom.

- Ne volim žanrovski određen film, tako da je u mom filmu mešavina trilera, drame i komedije. To je priča o krađi intelektualne svojine jer mladom junaku u filmu neko ukrade magistarski rad. Film će imati pomalo i gorak ukus, jer je doživljaj u kojem se odvija poprilično tmuran, shodno sredini u kojoj živimo - otkriva Radosavljević.

- Film je kritički nastrojen prema sredini i društvu u kojem živimo, politički je potpuno nekorektan i kroz autokritiku i autoironiju dotiče sve nivoe društva - ističe još reditelj, i dodaje da će film biti crno-beli, zbog autentičnosti kadrova.

- Svaki kolor ima nešto što vam odvlači pažnju. U crno-beloj slici postoje akcenti, tako da se gleda samo ono što je naglašeno, a sve sa razlogom da se dođe do istine.

Glavnu ulogu u „Filmu o Milošu Brankoviću” tumači Miloš Vlalukin, a igraju i Jovana Stipić, Nada Šargin, Nebojša Milovanović, Andrej Šepetkovski, Petar Božović, Boris Komnenić i Lena Bogdanović.

Film je sniman u protekla dva meseca u Beogradu u produkciji kompanije „Ideja”, producent je Nataša Milojević, a film je pomoglo i Ministarstvo za kulturu sa četiri miliona dinara. Ekipu filma sada očekuje montaža koja će biti završena do kraja marta. Premijera se može očekivati tokom leta.


I. A.
[objavljeno: 19.02.2007.]

 


 

Svi ostali CD ,DVD VHS Klikni ovde
 

serbparty azraciodeKarte