DSSound - music from yugoslavia - muzika iz jugoslavije
e-mail: dr@dssound.com | Phone: (416) 421-7437 | Toll free 1 877 DSSOUND/Shiping world wide, original cd dvd / Saljemo u sve zemlje sveta, originalne cd , dvd
Pop, Rock & Dance
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Dance
  Deciji
  Jazz i klasika
  Ostali albumi
Folk (Narodna)
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Starogradska & Romska
  Kola & Trubaci
  Izvorne narodne
  Ostali albumi
Video kasete
  Najnovije
  Filmovi
  Muzika folk
  Muzika rock
  Deciji
  DVD
Ostalo
  Karte/Tickets
  Knjige
  Dresovi
  Slatikisi
   
  TOP LISTA
  SPECIAL OFFER
  ESSENTIAL CD's

Contact | Special | Marketing | Radnja u Torontu | Toronto desavanja |Veleprodaja | Linkovi | Katalog | Konverzija

Google Advertising Professional will put you on the Google first page

Zeljko Joksimovic novi cd 2009 Kupite cd za $14.61 US // S15.00 CND // Euro9.98

Greh njene majke

Nova tv serija po romanu Mir Jam

Kupite originalni dvd serija - Ranjeni orao 4 dvd za $50-kliknite ovde

Još jedna serija po romanu Mir-Jam
Nova igrana TV serija „Greh njene majke“ reditelja i scenariste Zdravka Šotre, radena po motivima romana Milice Jakovljevic Mir-Jam, pocece da se emituje 20. novembra na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

U produkciji RTS i „Košutnjak filma“ za 88 dana snimljeno je 18 epizoda, koje ce biti emitovane svakog petka na Prvom programu Medijskog javnog servisa Srbije, posle Dnevnika 2.

Ako je „Ranjeni orao“ najpoznatije delo Mir Jam, onda je roman „Greh njene mame „ na neki nacin, najintrigantniji, i kao takav se sam preporucio za TV adaptaciju.

Nedine avanture

U njegovoj osnovi je uzbudljiva prica o devojci koja veoma mlada ostaje na tragican nacin bez oca i majke. Sama na svetu, pocinje borbu za mesto u društvu i životu pokušavajuci da shvati šta je to njena majka nekad ucinila i zbog cega ona mora da ispašta njen „greh“. Iskušenja kroz koja prolazi i prepreke koje mora da savlada, ucinice glavnu junakinju Nedu osobom sposobnom da se na pravi nacin suoci sa svetom u kome živi i da u njemu nade svoje mesto i zasluži svoju srecu.

Autorska ekipa, predvodena Šotrom, producentom Zoranom Jankovicem i urednikom Slobodanom Terzicem, ocekuje da serija premaši gledanost „Ranjenog orla“, koji je prošle godine oborio sve rekorde.

Serija je realizovana u produkciji Radio Televizije Srbije i Košutnjak filma, a snimana je više meseci u Sremskim Karlovcima, šumadijskim, sremskim i backim selima, na Palicu, na obali Drine kod Loznice i u Beogradu.

Terzic je ocenio da „Greh njene majke“ ima mnogo složeniji zaplet od „Ranjenog orla“, bolje iskarakterisane likove i da predstavlja mnogo „oštriju“ pricu uz prožimanje elemenata trilera i melodrame i slobodniju Šotrinu adaptaciju.

Reditelj je pohvalio vec oprobanu autorsku ekipu. On je rekao da je pre svega zadovoljan radom sa oko 100 glumaca, medu kojima je veliki broj debitanata, ocenivši da je na kastingu napravio odlican izbor glavne glumice (Ivana Jovanovic) iza cijeg „nevinog lica leži izgradeni profesionalac“.

Serija je, prema recima Jankovica, produkcijski premašila prethodnu „Ranjeni orao“, a scenografiju je uradio Dejan Andelkovic, kostime Ivanka Krstovic, direktor fotografije je Veselko Krcmar. Kompozitor je Željko Joksimovic. Glavne uloge igraju Ivan Bosiljcic, Ružica Sokic, Vojin Cetkovic, Marija Vickovic, Siniša Ubovic, Nebojša Dugalic Miloš Ðuricic, Nikola Ðuricko, Tijana Curovic i drugi.

 

Ako zelite da saznate nesto vise o uredjenju stana, kuce po feng shui- u , pogledajte ovaj video.

Ako vam je potreban feng shui konsultacija, posetite www.fengshuisrbija.com

 

 

Najnovije pop rok CD
  Z Joksimovic-The Best
DVD
  B Dugme -USA /Kanada tour live