online prodaja originalnih CD &DVD

dr@dssound.comTel 416 421 7437. Home page klikni ovde

Tragedija Bore Corbe

UBILA SE ŽENA BORE ČORBE

Supruga Bore Đorđevića Dragana preksinoć izvršila samoubistvo

Bivša supruga poznatog rokera i frontmena Riblje čorbe Bore Đorđevića Dragana preksinoć je u svom stanu izvršila samoubistvo popivši tablete, čija je količina bila fatalna po njen život! Naime, kako Kurir saznaje iz izvora bliskih porodici Đorđević, Dragana se na ovaj korak odlučila nakon što je od prijatelja saznala da je njen bivši suprug sa svojom sadašnjom devojkom Ivanom Savić navodno zakazao venčanje za 15. april!

- Pre nego se ubila Dragana je popila znatnu količinu alkohola, a mrtvu su je pronašla deca i to tek juče popodne - kaže izvor Kurira blizak preminuloj gospođi Đorđević i dodaje:

- Veoma teško je podnela razvod od Bore, jer su njih dvoje nekoliko decenija bili u braku i zajedno su pregrmeli mnogo toga. Pomogla mu je da se izleči od alkohola, bila s njim na vrhuncu njegove karijere, ali i onda kad mu nije išlo sve kao po loju. Saznanje da je ostavlja zbog druge žene, i to 28 godina mlađe od sebe, dotuklo ju je.

Da ništa nije nagoveštavalo ovako tragičan događaj, naš sagovornik potkrepljuje činjenicom da se gospođa Đorđević i nakon razvoda od poznatog rokera ponašala potpuno isto kao i godinama pre toga, a na spekulacije o njenom navodnom alkoholizmu s bliskim prijateljima je uglavnom zbijala šale, neretko i na svoj račun.

- Cela porodica je u šoku zbog tragedije koja se dogodila. Sva rodbina i prijatelji su u njihovom dojučerašnjem porodičnom stanu u centru prestonice. Došao je i Bora, koji je vrlo potresen Draganinom smrću i jedva da može i da govori - zaključuje naš sagovornik, koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti.

Podsećanja radi, Bora i Dragana su se nakon višedecenijskog braka razveli zbog njegove veze sa znatno mlađom devojkom, koju je, prema pisanju nekih medija, Bora upoznao pre pet meseci na jednoj od turneja Riblje čorbe.

Sam Bora nikada nije želeo javno da komentariše ovu temu, ali da se mediji ipak ne bave spekulacijama, bilo je jasno pre nekoliko dana kad je jedan dnevni list objavio paparaco fotografije na kojima se jasno vidi kako poznati muzičar razmenjuje nežnosti sa svojom devojkom.

Takođe, zajednički prijatelji porodice Đorđević mesecima su od Dragane krili pravu istinu, a kad je ona izašla na videlo, ona jednostavno nije mogla da se pomiri s tim. Kako će ovaj tragičan događaj uticati na dalji život poznatog rokera, pokazaće vreme koje je pred nama...

(R. S.)
 

serbparty azraciodeKarte