e-mail: dr@dssound.com Phone: (905) 669-6965/ (416) 421-7437  Fax: (905) 669-6965
From US and Canada call our toll FREE number 1-877-DS SOUND (1-877-377-6863)


Prikazano [ - 1] od ukupno 1 naslova<< Prethodna strana

:: Upit/Search: = Prirodni preparat za klimaks

Pop, Rock & Dance
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Dance
  Deciji
  Jazz i klasika
  Ostali albumi
Folk (Narodna)
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Starogradska & Romska
  Kola & Trubaci
  Izvorne narodne
  Ostali albumi
DVD
  Najnovije
  Filmovi
  Muzika folk
  Muzika rock
  Deciji
  DVD
Ostalo
  Karte/Tickets
  Knjige
  Dresovi
  Slatikisi
   
  TOP LISTA
  SPECIAL OFFER
  ESSENTIAL CD's
Prirodni preparat za klimaks - Fitokompleks

.
Prirodni preparat za klimaks - Fitokompleks
FITOKOMPLEKS KLIMAKS mesecna terapija : 2 teglice od 250 grama.
Cena mesečne terapije je 35 Eura
Postarina je :
1 terapija - 2 teglice - 15 Euro
2 ili vise terapija -4 ili vise teglica - 25 Euro


Uz preparat FITOKOMPLEKS KLIMAKS dobicete i savete o pravilnom nacinu ishrane i rezimu fizickih aktivnosti od nasih strucnjaka koji su itekako bitni za ovaj period zivota. Fizicka aktivnost i pravilna ishrana vam bitno pomazu u borbi protiv stresa.

Zahvaljujuci nasem 100% prirodnom preparatu period klimaksa ce te podneti lakse a istovremeno i ojacati organizam.

U zivotu svake zene jako bitno razdoblje zivota je klimaks koji obiluje nizom fizickih i psihickih promena u organizmu svake zene. U tom zivotnom periodu dolazi do gasenja reproduktivne sposobnosti i smanjuje se dejstvo hormona i do smanjenja svih funkcija koje zavise od njih. Sam pocetak klimaksa zavisi od nekoliko faktora kao sto je polni zivot trudnoce porodjaji i abortusi tako da i duzina trajanja klimaksa zavisi od fizickog i psihickog stanja zene i tako klimaks moze da traje od nekoliko meseci do nekoliko godina.

Prirodan preparat FITOKOMPLEKS KLIMAKS je napravljen od 100% prirodnik sastojaka lekobilja i meda da vam period klimaksa ucini laksim i sto kracim. Fitojedinjenja se nalaze u svakoj lekovitoj biljci i ona su bioloski aktivna u ljudskom organizmu. U nasem se preparatu nalazi obilje fitojedinjenja koja imaju istovremeno lekovita i zastitna svojstva po nas organizam.

Fitoestrogen je biljni hormone nije hemijski srodan sa estrogenom - zenskim hormonom ali zbog svojih slicnosti veze se za estrogenske receptore u celijama koji ne utice na nivo estrogena kod zena ali vezivanjem za receptore on izuzetno pomaze prilikom manjka ili povecanja ovog hormona u organizmu zene. U klimaksu nivo estrogena opada pa ovaj fitokompleks iz naseg preparata FITOKOMPLEKS KLIMAKS obezbedjuje adekvatnu zamenu za estrogen i tako ublazava valunge i suvocu koze kod zena.

Fitojedinjenja koja se nalaze u nasem preparatu pomaze da ne bi doslo do znacajnog gubitka mineralne kostane gustine u samom periodu klimaksa i istovremeno nas vam preparat preventivno deluje na osteoporozu.

FITOKOMPLEKS KLIMAKS kao i svaki preparat na bazi pceljinjih proizvoda organizam dovodi u izbalansirano zdravstveno stanje i uspesno eleminise svakodnevni psihicki i fizicki stres a to je veoma bitno za zene u klimaksu jer zene u ovom zivotnom periodu imaju cestu promenu raspolozenja razdrazljivost veste glavobolje i ne retko padaju i u depresiju.
Detaljni prikaz izdanja
Medijum - Kat.br. US$ CAN $ EURO
KOM - p002 50 53 35
:: Upit/Search: = Prirodni preparat za klimaks


Prikazano [ - 1] od ukupno 1 naslova<< Prethodna strana
TelNet Computers e-commerce solutions