e-mail: dr@dssound.com Phone: (905) 669-6965/ (416) 421-7437  Fax: (905) 669-6965
From US and Canada call our toll FREE number 1-877-DS SOUND (1-877-377-6863)


Prikazano [ - 1] od ukupno 1 naslova<< Prethodna strana

:: Upit/Search: = Prirodni lek za prostatu

Pop, Rock & Dance
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Dance
  Deciji
  Jazz i klasika
  Ostali albumi
Folk (Narodna)
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Starogradska & Romska
  Kola & Trubaci
  Izvorne narodne
  Ostali albumi
DVD
  Najnovije
  Filmovi
  Muzika folk
  Muzika rock
  Deciji
  DVD
Ostalo
  Karte/Tickets
  Knjige
  Dresovi
  Slatikisi
   
  TOP LISTA
  SPECIAL OFFER
  ESSENTIAL CD's
Prirodni lek za prostatu - Prostata lecenje

.
Prirodni lek za prostatu - Prostata lecenje
CENA TEGLICE OD 250 GRAMA JE 15.00 Eura minimalna mesecna terapija je 2 teglice 30 Eura
Postarina je :
1 terapija - 2 teglice - 15 Euro
2 ili vise terapija -4 ili vise teglica - 25 Euro


100% prirodni preparat preporucuje se osobama koje imaju zdravstvene probleme vezane za prostatu i koje imaju ceste infekcije i upale prostate i mokracnih kanala.
Ako osecate sledece simptome onda je ovo idealan preparat za Vas:
imate uvecanu prostatu
smanjen protok urina
slab mlaz ili kapanje mokrace
cesto mokrite po noci
bol iza skrotuma ili bolna ejakulacija
nesposobnost praznjenja mokracne besike
peckanje za vreme mokrenja
imate nelagodnosti i bolove sa prostatom

Nas 100% prirodan preparat koji ima ciljano izbalansiran sastav sadrzi u sebi med lekovito bilje (saw palmetto i africku sljivu) i medicinske gljive-maitake i umirujuce deluje na mokracnu besiku i prostatu.

Saw palmeto deluje antiflagmintorno na prostatu bez negativnih efekata kao sto je estrogensko dejstvo koje izazivaju hormonalne terapije. Saw palmetto se najicesce upotrebljava za bolesti koje su povezane sa problemima prostate od hipreplazije do prostatitisa. Pozitivno deluje na infekcije mokracnih puteva narocito na hronicne infekcije. Aktivni sostojci su liposterolni ekstrakt koji obezbedjuje masne kiseline sterole i estere. Krajem 20. veka sprovedene su mnogobrojne klinicke studije koji su dokazale da 320mg liposterolnog ekstrakta ploda saw palmetta dnevno - moze bezbedno i efikasno uticati na prostatu. Trogodisnja studija u Nemackoj pokazala je da uzimanjem 160mg ekstrata dva puta dnevno smanjuje nocno mokrenje kod 73% pacijenata i znacajno poboljsava protok mokrace.

Africka sljiva (pigeum) - uspesno otklanja smetnje pri mokrenju i ima antiupalno dejstvo na tkivo prostate i poboljsava njen rad. Sprecava stvaranje rana i razvoj adenoma. Takodje izuzetno dobro deluje na mokracnu besiku. Pomaze u uspostavljanju hormonske ravnoteze kao i u sprecavanju uvecanja prostate. Ispoljava i diureticko dejstvo olaksavajući protok mokrace kroz mokracne kanale.
Africka sljiva (pigeum) u terapijske svrhe se koristi za:
- smanjenje ucestalosti nocnog mokrenja
- povecanje kolicine izbacenog urina (produktivnost mokrenja)
- smanjenje tegoba i neprijatnosti zbog nepotpunog praznjenja besike
- redukuje uvecanost prostate.
Dokazano je da Africka sljiva inhibira hiperproliferaciju celija fibroblasta odnosno sprecava hiperplaziju suvisno uvecanje prostate i da moze da predupredi opstrukciju kontraktilnosti mokracne besike usled koje nastaju problemi sa mokrenjem. Ova svojstava africke sljive znacajno mogu da poboljsaju kvalitet zivota muskarcima koji imaju navedene probleme.
Zasto je nas prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?
PROSTATA - prirodni lek za prostatu napravljen je kombinacijom meda lekovitog bilja i medicinskih gljiva uspesno deluje na uravnotezenost rada mokracne besike i prostate.

Posle terapije od 6 meseci u potpunosti regenerise prostatu i normalizuje njen rad. Kada se med lekovito bilje i medicinske gljive pomesaju cine dejstvo preparata PROSTATA - prirodni lek za prostate delotvornijim nego kada bi se ovi sastojci koristili odvojeno svaki ponaosob.

Lekovitost naseg prirodnog leka je u tome da mesanjem medicinskih gljiva u prahu i lekobilja sa medom fitoestrogeni iz lekobilja i medicinskih gljiva se vezu za secer u medu koji fitroestrogene nosi kroz nas krvotok do obolelog organa a sami fitoestrogeni iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NACIN STICI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Dokazano je da su glavni uzroci nastanka prostaticnih problema ishrana bogata mastima niska koncentracija cinka i poremecaj ravnoteze muskih polnih hormona u zlezdi. Sta ce vam konvencionalna medicina pruziti ako imate probleme sa prostatom: operaciju i lekove koji su samo ponekad efektni i cesto su popraceni nuspojavama npr. impotencijom i problemima mokrenja a u slucaju operacija nuspojave su stalne.

Prostata je zlezda koja se nalazi na vratu mokracne besike i uretri i kod odraslog muskarca ona je velicine i oblika oraha. Velicina prostate se ne menja sve do vremena kada kolicina pojedinih polnih hormona pocinje da se smanjuje (oko pedesete godine) i onda prostata ponovno pocinje da se uvecava. Ako prostata puno naraste pocinje da pritiska mokracnu cev sto za sobom povlaci probleme u vezi praznjenje mokracne besike. Simptome uvecane prostate cine kapljanje mokrace cesto ili otezano mokrenje i stalan neprijatan osecaj u donjem delu stomaka.

Testosteron regulise i sintezu prostaglandina koji drze pod kontrolom i rast prostate. Hrane koje potpomazu stvaranje prostaglandina sadrze esencijalni masne kiseline npr. omega-3 masti koja se nalaze uglavnom u ribama i orasastim plodovima.
Detaljni prikaz izdanja
Medijum - Kat.br. US$ CAN $ EURO
KOM - p003 43 45 30
:: Upit/Search: = Prirodni lek za prostatu


Prikazano [ - 1] od ukupno 1 naslova<< Prethodna strana
TelNet Computers e-commerce solutions