e-mail: dr@dssound.com Phone: (905) 669-6965/ (416) 421-7437  Fax: (905) 669-6965
From US and Canada call our toll FREE number 1-877-DS SOUND (1-877-377-6863)


Prikazano [ - 1] od ukupno 1 naslova<< Prethodna strana

:: Upit/Search: = Prirodni lek za potenciju

Pop, Rock & Dance
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Dance
  Deciji
  Jazz i klasika
  Ostali albumi
Folk (Narodna)
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Starogradska & Romska
  Kola & Trubaci
  Izvorne narodne
  Ostali albumi
DVD
  Najnovije
  Filmovi
  Muzika folk
  Muzika rock
  Deciji
  DVD
Ostalo
  Karte/Tickets
  Knjige
  Dresovi
  Slatikisi
   
  TOP LISTA
  SPECIAL OFFER
  ESSENTIAL CD's
Prirodni lek za potenciju - Potencija

.
Prirodni lek za potenciju - Potencija
CENA TEGLICE OD 250 GRAMA JE 16.00 Eura. Minimalna mesečna terapija su 2 teglice 32 Eura
Postarina je :
1 terapija - 2 teglice - 15 Euro
2 ili vise terapija -4 ili vise teglica - 25 Euro


100 % prirodni preparat preporucuje se osobama koje imaju probleme sa erekcijom preranom ejakulacijom libidom i umanjenom seksualnom zeljom.

Ako osecate sledece simptome onda je ovo idealan preparat za Vas:
promena u kvalitetu erekcije bilo u tvrdoci penisa ili nesposobnosti odrzanja erekcije
jedan od indikatora fizicke impotencije je i nemogucnost dozivljavanja ili odrzavanja erekcije nakon jutarnjeg budjenja
Psiholoska impotencija dolazi naglo i kao reakcija na nedavni dogadjaj.

Nas 100% prirodan preparat koji ima ciljano izbalansiran sastav sadrzi u sebi med medicinske gljive (cordyceps) lekovito bilje (peruanska maka djumbir i giseng).

Med je prirodan caroban lek za jacanje polne moci koji sadrzi elemente neophodne za jacanje seksualne zelje i zivot ucine srecnim. U medu se nalazi vise razlicitih kiselina a najvise je organskih kao sto su vinska jabucna oksalna limunska mravlja sircetna a takodje i glutaminska i asparaginska. Poslednja se smatra vaznom u uspostavljanju stanja potpune polne moci.
Od minerala u medu je otkriveno cak 37 elemenata: mnogo kalijuma kalcijuma natrijuma gvozdja magnezijuma i fosfora pa i silicijuma sumpora mangana i mnogih drugih elemenata. Od minerala za slabost o kojoj govorimo od izuzetnog znacaja je kalcijum a za ciju resorpciju je neophodan magnezijum mineral koji inace regulise psihicku neurovegetativnu ravnotezu.
Sa aspekta znacaja vitamina za jacanje polne moci treba istaci da su u medu sadrzani: vitamin C tiamin (B1) piridoksin (B6) nikotinska kiselina (B5) pantotenska kiselina (B8) biotin (H) i folna kiselina (Bc). Od posebnog znacaja je folna kiselina za stvaranje estrogenih hormona i iskoriscavanje belancevina.

Cordyceps ima veoma bitnu ulogu u jacanju polne moci kako kod muskaraca tako i kod zena. U tri odvojene studije koje su radjene pokazale su zapanjujuce slicne rezultate - 90% zena i 64% muskaraca sa smanjenim libidom i drugim seksualnim problemima su uz pomoc Cordyceps-a znatno napredovali!

Peruanska maka je vekovima poznata po svom pozitivnom uticaju i lekovitom svojstvu na seksualne funkcije kod oba pola. Peruanska maka na muskarce ima izrazeno dejstvo u sledecem :
Povecava fizicku izdrzljivost i energiju
Povecava libido i potenciju
Poboljsava erekciju
Pomaze u stvaranju misicne mase na prirodan nacin
Pomaze kod impotencije
Podize nivo testosterona
Pomaze kod pojave akni i ostalih problema koze
Produzava trajanje erekcije
Povecava broj i pokretljivost spermatozoida
Ublazava simptome andropauze

Djumbir je superkoren vekovima poznat po lekovitom delovanju a narocito povecava dotok krvi u genitalije.

Prema spisima kineske medicine ginseng delotvorno leci impotenciju i poremecaje krvnog pritiska. Ginseng smanjuje umor povecava izdrzljivost i pokrece koriscenje rezervi energije. Ginseng znaci coveciji koren jer koren biljke koji se koristi za lecenje podseca na ljudsku figuru. Uspesno se primenjuje u lecenju nesanice hronicnog umora i depresivnih stanja koji su glavni uzrocnici seksualne disfunkcije tako direktno poboljsava polnu moc kod muskaraca.


Zasto je nas prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?


POTENCIJA - prirodni lek za potenciju napravljen je kombinacijom meda lekovitog bilja i medicinskih gljiva uspesno deluje na uravnotezenost proizvodnje polnih hormona kod muskaraca jacanje seksualne zelje i otklanja uzroke impotencije.
Posle terapije od 6 meseci u potpunosti vraca polnu moc i ponovo uspostavlja normalan protok krvi u polnom organu. Kada se med lekovito bilje i medicinske gljive pomesaju cine dejstvo preparata POTENCIJA - prirodni lek za potenciju delotvornijim nego kada bi se ovi sastojci koristili odvojeno svaki ponaosob.

Lekovitost naseg prirodnog leka je u tome da mesanjem medicinskih gljiva u prahu i lekobilja sa medom fitoestrogeni iz lekobilja i medicinskih gljiva se vezu za secer u medu koji fitroestrogene nosi kroz nas krvotok do obolelog organa a sami fitoestrogeni iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NACIN STICI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !
Fizicki uzroci erektilne disfunkcije su:

Kardiovaskularne bolesti. To su ateroskleroza (krtost krvnih sudova) hipertenzija i visok holesterol.

Dijabetes - secerna bolest. Dijabetes ostecuje zivce i krvne sudove u telu. To ometa nervne impulse i dotok krvi u penis sto otezava postizanje erekcije.

Neuoroloske bolesti: Nervni sistem ima vitalnu ulogu za postizanje i odrzavanje erekcije. Neuroloske bolesti mogu uzrokovati pojavu impotencije jer takve bolesti mogu omesti prenos nervnih impulsa od mozga do penisa. Vensko curenje. Kada vene u penisu nisu u stanju spreciti da krv tokom erekcije ne napusti penis nemoguce je odrzati erekciju.

Hormonalni poremećaji. Manjak testesterona moze dovesti do smanjenja seksualne zelje te gubitka mogucnosti postizanja erekcija.

Operacije. Operacije debelog creva raka mokracnog mehura i prostate cesto traze otklanjanje tkiva i zivaca oko zahvacenog podrucja sto moze dovesti do pojave nemogucnosti postizanja i odrzavanja erekcije.

Nuspojave lekova: na prvom mestu antidepresivi sedative antihistamici te mnogi drugi

Alkohol nikotin i droge takodje negativno uticu i na seksualne funkcije kod muskarca i dovesti do pojave impotencije.

Psiholoski uzroci erektilne disfunkcije su:

Depresija je cest uzrok erektilne disfunkcije.

Stres je reakcija coveka na nesto sto trazi prilagodjavanje na novu situaciju
Teskoba nastaje od straha kako ce se seksualni odnos odvijati, pa moze stvoriti preteranu brigu koja bi mogla rezultovati pojavom nemogucnosti da se postigne erekcija.
Osecaj krivice i nisko samopostovanje su takodjer psiholoski faktori mogu se pomesati sa seksualnim funkcionisanjem koji mogu rezultovati nemogucnoscu postizanja erekcije.
Detaljni prikaz izdanja
Medijum - Kat.br. US$ CAN $ EURO
KOM - p014 45 48 32
:: Upit/Search: = Prirodni lek za potenciju


Prikazano [ - 1] od ukupno 1 naslova<< Prethodna strana
TelNet Computers e-commerce solutions