e-mail: dr@dssound.com Phone: (905) 669-6965/ (416) 421-7437  Fax: (905) 669-6965
From US and Canada call our toll FREE number 1-877-DS SOUND (1-877-377-6863)


Prikazano [ - 1] od ukupno 1 naslova<< Prethodna strana

:: Upit/Search: = Prirodni lek za holesterol

Pop, Rock & Dance
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Dance
  Deciji
  Jazz i klasika
  Ostali albumi
Folk (Narodna)
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Starogradska & Romska
  Kola & Trubaci
  Izvorne narodne
  Ostali albumi
DVD
  Najnovije
  Filmovi
  Muzika folk
  Muzika rock
  Deciji
  DVD
Ostalo
  Karte/Tickets
  Knjige
  Dresovi
  Slatikisi
   
  TOP LISTA
  SPECIAL OFFER
  ESSENTIAL CD's
Prirodni lek za holesterol - Povisene masnoce trigliceridi

.
Prirodni lek za holesterol - Povisene masnoce trigliceridi
CENA TEGLICE OD 250 GRAMA JE 15.00 Evra, minimalna mesecna terapija su 2 teglice 30 Eura
Postarina je :
1 terapija - 2 teglice - 15 Euro
2 ili vise terapija -4 ili vise teglica - 25 Euro


100% prirodni preparat za osobe koje imaju zdravstvene probleme sa jetrom povisenim nivoom masnoca triglicerida i holesterola u krvi.

Visok nivo holesterola u krvi nema ociglednih simptoma ali predstavlja ozbiljan faktor rizika za druge bolesti koje imaju prepoznatljive simptome ukljucujuci anginu pectoris aterosklerozu srcane bolesti visok pritisak mozdani udar i druge.

Ako osecate sledece simptome onda je ovo idealan preparat za Vas:
meke zuckaste kozne izrasline ili ostecenja mogu ukazivati na genetsku predodređenost nesposobnosti organizma da normalno preradjuje trigliceride i holesterol.
dijabetes i gojaznost mogu biti tesno povezani s visokim nivoom holesterola.
Takodje i impotencija moze biti posljedica toga sto su arterije zahvacene prevelikom kolicinom holesterola.

Nas 100% prirodan preparat koji ima ciljano izbalansiran sastav sadrzi u sebi med medicinske gljive (CORDYCEPS SHIITAKE) i lekovito bilje ( alfalfa articoka i kurkuma) koji pomesani zajedno sinergijski deluju na regenaraciju jetre i samim tim ciscenju krvnih sudova od viska triglicerida masnoce i loseg holesterola (LDL).
Samo uzimanje meda ima pozitivnu ulogu u regulisanju sinteze holesterola.

Cetiri odvojene studije su pokazale da Cordyceps sinensis utice na smanjenje nivoa ukupnog do 30%.

-povecava sposobnost stvaranja krvnih celija i njihovu funkciju
-pospesuje reparaciju DNK
-poboljsava funkcije jetre narocito kod hepatitisa i subhronicne ciroze jetre.

Shiitake su idealan prirodan lek za visok holesterol. Previsok nivo holesterola prvenstveno onoga niske gustoce je uzrok slepljivanja krvnih zrnaca odnosno povecanu viskoznost krvi a u 30-tim godinama zivota zidovi krvnih sudova postaju manje rastezljivi sto rezultira slepljivanje krvnih zrnaca a sa smanjenom elasticnoscu zila smanjuje se i protok krvi a time i ispiranje ugrusaka.
Shvacanje narodne medicine dalekoistocnih naroda je u tome da je gljiva shiitake takva hrana koja aktivira krvotok i sprecava i leci izliv krvi u mozak. Ne samo shiitake nego i druge vrste lekovitih gljiva sadrze eritadenin grifolin visoko nezasicene masne kiseline derivate nekih ganodericnih kiselina neutralna detergent-vlakna i hitinska vlakna koji u velikoj meri snizavaju odnosno odrzavaju normalnu nivo masnoca (holesterola triglicerida i fosfolipida) u krvi.

Alfalfa (Medicago Sativa) je hranljiva biljka bogata mineralima i vitaminima narocito gvozdjem kalijumom kalcijumom magnezijumom i vitaminom K. Sadrzi velike kolicine hlorofila vitamina E i beta-karotina i amino kiseline L-kanavanin koje pokazuju anti-virusne anti-bakterijske i anti-tumorske aktivnosti. Alfalfa snizava nivo holesterola i pospesuje apsorpciju proteina kalcijuma i drugih hranljivih sastojaka. Smatra se da upravo lucenje zuci i pojacano stvaranje izazvano articokom potice prirodnu probavu namirnica bogatih masnocama. Dokazano je da smanjuje nivo triglicerida i povisenog holesterola u krvi a za to su zaduzena dva procesa koje podstice articoka:
- pojacana razgradnja holesterola u zucne kiseline i time njegovo uklanjanje putem zucovoda
- pojacani reverzni transport holesterola odnosno izbacivanje viska holesterola iz organizma putem probavnog sistema
Articoku zato nazivaju ubica holesterola.

Kurkumin ima snaznu antioksidantsku i antiinflamatornu aktivnost ciji se mehanizmi delovanja odrazavaju na zdravlje debelog creva imaju neuroprotektivno dejstvo i pruzaju jaku potporu zdravlju kardiovaskularnog sistema. Zahvaljujuci antioksidantskom i antiinflamatornom efektu kurkumin kod zapaljenskih oboljenja ima dejstvo da smanji rizik od nastajanja visokog nivoa holesterola i predupredi nastajanje kamena u zuci.

Zasto je nas prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

VISOK HOLESTEROL - prirodni lek za visok holesterol napravljen je kombinacijom meda lekovitog bilja i medicinskih gljiva uspesno deluje na uravnotezenost rada jetre i normalizuje odnos dobrog (HDL) i loseg (LDL) holesterola.

Posle terapije od 6 meseci u potpunosti regenerise jetru i normalizuje njen rad i normalizuje kolicinu masti triglicerida i holesterola u krvotoku. Kada se med lekovito bilje i medicinske gljive pomesaju cine dejstvo preparata VISOK HOLESTEROL - prirodni lek za visok holesterol delotvornijim nego kada bi se ovi sastojci koristili odvojeno svaki ponaosob.

Lekovitost naseg prirodnog leka je u tome da mesanjem medicinskih gljiva u prahu i lekobilja sa medom fitoestrogeni iz lekobilja i medicinskih gljiva se vezu za secer u medu koji fitroestrogene nosi kroz nas krvotok do obolelog organa a sami fitoestrogeni iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NACIN STICI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Cetiri vrste namirnica koje vam pomazu u smanjivanju holesterola:

1. Ovsene pahuljice ovsene mekinje i hrana bogata vlaknima
Rastvorljiva vlakna se nalaze i u jecmu pasulju jabukama kruskama i sljivama.
2. Riba i omega-3 masne kiseline
Najvecu koncentraciju omega-3 masnih kiselina sadrze sledece vrste riba:
Skusa recna pastrmka haring sardine tuna i losos
Ukoliko ne volite ribu omega-3 masne kiseline se mogu naci i u hrani kao sto su ulje od semena lana.
3. Orah badem i ostalo kosticavo voce smanjuju nivo holesterola u krvi.
4. Maslinovo ulje
Maslinovo ulje sadrzi mocan miks antioksidanata koji smanjuju los LDL holesterol a pri tom ne smanjuju dobar HDL holesterol.

Ako u ishrani koristite ekstra devicansko maslinovo ulje (extra-vergine) tada su efekti na smanjenje nivoa loseg LDL holesterola u organizmu jos veci. Devicansko maslinovo ulje oznacava maslinovo ulje koje je manje obradjeno te stoga sadrzi vise antioksidanata koji su zdravi za srce.
Detaljni prikaz izdanja
Medijum - Kat.br. US$ CAN $ EURO
KOM - p004 43 45 30
:: Upit/Search: = Prirodni lek za holesterol


Prikazano [ - 1] od ukupno 1 naslova<< Prethodna strana
TelNet Computers e-commerce solutions