e-mail: dr@dssound.com Phone: (905) 669-6965/ (416) 421-7437  Fax: (905) 669-6965
From US and Canada call our toll FREE number 1-877-DS SOUND (1-877-377-6863)


Prikazano [ - 1] od ukupno 1 naslova<< Prethodna strana

:: Upit/Search: = Prirodni lek za celulit

Pop, Rock & Dance
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Dance
  Deciji
  Jazz i klasika
  Ostali albumi
Folk (Narodna)
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Starogradska & Romska
  Kola & Trubaci
  Izvorne narodne
  Ostali albumi
DVD
  Najnovije
  Filmovi
  Muzika folk
  Muzika rock
  Deciji
  DVD
Ostalo
  Karte/Tickets
  Knjige
  Dresovi
  Slatikisi
   
  TOP LISTA
  SPECIAL OFFER
  ESSENTIAL CD's
Prirodni lek za celulit - Fitokompleks protiv celulita

.
Prirodni lek za celulit - Fitokompleks protiv celulita
FITOKOMPLEKS PROTIV CELULITA mesecna terapija se sastoji od dve teglice od 250 grama i ETERICNO ULJE za masazu 50 ml. Cena mesecne terapije je 35 Eura
Postarina je :
1 terapija - 2 teglice - 15 Euro
2 ili vise terapija -4 ili vise teglica - 25 Euro


Nepravilna ishrana los kvalitet namirnica i hormoni koji se nalaze u preradjenoj hrani a uz to i manjak fizickih aktivnosti dovelo je da 90% zena ima celulit a cak 32% od njih je mrsavo. Za vas smo napravili 100% prirodan preparat koji vam unistava celulit i pomaze da ga izbacite iz oganizma. FITOKOMPLEKS PROTIV CELULITA 100% prirodan preparat od lekovitog bilja i meda ce vas uspesno na potpuno prirodan nacin osloboditi celulita i najbitnije u potpunosti ga izbaciti iz vaseg organizma detoksikovati organizam.

Celulit je posledica preteranog povecanja volumena celija masnog tkiva a uzrok tome je nepotpuno izlucivanje toksina koje se zadrzava u vasem telu koji sprecava normalan odvod krvi i limfe koje odvode otpadne tecnosti iz tkiva. Masno tkivo nakupljeno na takav nacin cini 20-25% ukupne telesne mase.

Nas preparat FITOKOMPLEKS PROTIV CELULITA ojacace vam vezivno tkivo poboljsati perifernu cirkulaciju i smanjiti masnoce i ukloniti nakupljene toksine i vodu. Naucno je dokazano da med uspjesno razgradjuje masnoce i uz pomoc bilja iz sastava naseg preparata potpuno ih izbacuje iz organizma.

Kombinacija lekovitog bilja koja se nalazi u nasem preparatu FITOKOMPLEKS PROTIV CELULITA vam pomaze da se masne celije koje se nalaze u potkoznom tkivu smanje i da vam poboljsa perifernu cirkulaciju koja je veoma bitna u procesu otklanjanja celulita jer obezbedjuje detoksikaciju potkoznog tkiva i tako vrsi uklanjanje masti i stetnih materija koje se tu zadrzavaju. Istovremeno kombinacija lekovitog bilja iz naseg preparata vam uklanja visak vode koja se vezana za masno tkivo zadrzava u potkoznom tkivu i izaziva pojavu celulita.

Uz nas preparat FITOKOMPLEKS PROTIV CELULITA dobicete i etericno ulje kojim cete vrsiti svakodnevnu masazu delova tela koji su zahvaceni celulitom. Kada porucite mesecnu terapiju nasi nutricionisti ce vam napraviti detaljan nacin ishrane kojeg je potrebno da se pridrzavate jer u toku terapije je veoma bitno da promenite i nacin ishrane i fizickih aktivnosti. Pre pocetka terapije sa nasim 100% prirodnim preparatom preporucili bi vam da uradite pregled SKENEROM TELA kako bi dobili sto tacnije podatke procenat telesne masnoce viscelarne masnoce i misicne mase osnovni metabolizam i dnevne kalorijske potrebe vaseg organizma da bi vam preporucili adekvatnu terapiju i utvrdili vase zdravstveno stanje.
Detaljni prikaz izdanja
Medijum - Kat.br. US$ CAN $ EURO
KOM - p019 50 53 35
:: Upit/Search: = Prirodni lek za celulit


Prikazano [ - 1] od ukupno 1 naslova<< Prethodna strana
TelNet Computers e-commerce solutions