e-mail: dr@dssound.com Phone: (905) 669-6965/ (416) 421-7437  Fax: (905) 669-6965
From US and Canada call our toll FREE number 1-877-DS SOUND (1-877-377-6863)


Prikazano [ - 1] od ukupno 1 naslova<< Prethodna strana

:: Upit/Search: = Prirodni lek za bronhitis

Pop, Rock & Dance
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Dance
  Deciji
  Jazz i klasika
  Ostali albumi
Folk (Narodna)
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Starogradska & Romska
  Kola & Trubaci
  Izvorne narodne
  Ostali albumi
DVD
  Najnovije
  Filmovi
  Muzika folk
  Muzika rock
  Deciji
  DVD
Ostalo
  Karte/Tickets
  Knjige
  Dresovi
  Slatikisi
   
  TOP LISTA
  SPECIAL OFFER
  ESSENTIAL CD's
Prirodni lek za bronhitis - Lakse se dise

.
Prirodni lek za bronhitis - Lakse se dise
CENA teglice OD 250 GRAMA JE 16.00 Eura minimalna mjsecna terapija je 2 teglice 32 Eura
Postarina je
1 terapija - 2 teglice - 15 Euro
2 ili vise terapija -4 ili vise teglica - 25 Euro


100% prirodan preparat preporucuje se osobama koje imaju probleme sa organima respiratornog trakta za decu i odrasle koji boluju od bronhitisa bronhijalne astme respiratornih infekcija. Preparat namenjen za pusace i bivse pusace.

Ako osecate sledece simptome onda je ovo idealan preparat za Vas:
kаsаlj
kаsаlj koji se pogorsava ujutru i u vlаznim prostorijama
nedostatak daha i otezano disanje (dispneja)
groznica i jeza
umor
ispljuvak razlicite boje (od bele do zelenkaste)
ceste respirаtorne infekcije (kаo sto su prehlаdа ili grip)
sistаnje pri disanju (vizing)
nelаgodnost u grudimа
produktivаn kаsаlj sa iskasljavanjem sekreta

Nas 100% prirodan preparat koji ima ciljano izbalansiran sastav sadrzi u sebi med lekovito bilje (ehinacea i beli slez) i kombinaciju lekovitih gljiva koji uspesno otklanja uzroke obolenja bronhitisa alergijskog bronhitisa bronhijalne astme pusackog kaslja i svih drugih obolenja respiratornog trakta.

Pcele sakupljaju samo lekovitu pelud ali ne i alergijsku koju prenosi vetar i vazan su antihistaminik! Pcele tokom ispase a pri povratku obogacuju vazduh oko pcelinjaka peludnim zrncima pomesanim s feromonima i fitoncidima ( biljni antibiotici). I LAKSE SE DISE! Propolis pomesan sa medom je prirodni antibiotik a za razliku od sintetickih antibiotika ne remeti crevnu floru digestivnog trakta i ne moze se postati rezistentan na njega. Pored toga sto antimikrobno deluje ima i anesteticko dejstvo i odmah nakon primene osetno se smanjuje bol u grlu kao i suv nadrazajni kasalj.

Ehinacea je jak imunostimulans: jaca odbrambeni sistem organizma i povecava proizvodnju antitela i leukocita u krvi i tako deluje protivupalno i zaceljujuce. Aktivna svojstva ehinacee nemaju nus pojave za razliku od farmaceutskih proizvoda zato se uspesno pokazala kao preventiva protiv decijih bolesti gripe bronhitisa i bolesti disajnih organa.

Vekovima je koren belog sleza veoma cenjen u lecenju plucnih bolesti. Koren belog sleza veoma povoljno deluje kod kaslja bronhitisa i plucnog katara a kao lek se preporucuje kod bronhialne astme i pocetne tuberkuloze pluca.
Kombinacija medicinskih gljiva shiitake i reishi deluje sinergijski na celokupan organizam pa samim tim i jacanje plucne funkcije.

Zasto je nas prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?
LAKSE SE DISE prirodni lek za bronhitis napravljen je kombinacijom meda lekovitog bilja i medicinskih gljiva koji deluje na uravnotezen rad pluca razblazuje spotum (slajm) u plucima i jaca organizam da spotum izbaci napolje. Izvrsne rezultate je pokazao kod pusaca i bivsih pusaca jer u potpunosti procisti pluca i otkloni sve smetnje koje su pusaci do tada imali prilikom disanja. Potpuno eliminise kasalj i uzroke kaslja. Koristenjem prirodnog leka LAKSE SE DISE vec posle 15-20 dana oseca se vidno poboljsanje kod obolelih narocito kod dece koja su obolela.

Da bi se potpuno oporavili od bolesti pluca potrebno je da sprovedete terapiju sa nasim prirodnim lekom izmedju 4 - 6 meseci. Kada se med lekovito bilje i medicinske gljive pomesaju cine dejstvo preparata LAKSE SE DISE prirodni lek za bronhitis delotvornijim nego kada bi se ovi sastojci koristili odvojeno svaki ponaosob.

Lekovitost naseg prirodnog leka je u tome da mesanjem medicinskih gljiva u prahu i lekobilja sa medom fitoestrogeni iz lekobilja i medicinskih gljiva se vezu za secer u medu koji fitroestrogene nosi kroz nas krvotok do obolelog organa a sami fitoestrogeni iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NACIN STICI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Med je izuzetno bitan za zdravlje i pravilnu ishranu dece

Najvazniji faktor za pravilan rast i razvoj deteta je pravilna ishrana. Deciji organizam stalno ima anatomske fizioloske psiholoske i imune promene. Deca koja se pravilno hrane manje obolevaju od dece koja se nepravilno hrane. Med je jako bitan faktor u decijoj ishrani zbog svog antirahiticnog antianemicnog antibakteriskog i antivirusnog dejstva. Deca koja uzimaju med umesto secera imaju zdrave kosti dobru krvnu sliku bolju probavu i intezivni rast a i puno su otpornija od dece koja ne konzumuraju med.
Detaljni prikaz izdanja
Medijum - Kat.br. US$ CAN $ EURO
KOM - p011 45 48 32
:: Upit/Search: = Prirodni lek za bronhitis


Prikazano [ - 1] od ukupno 1 naslova<< Prethodna strana
TelNet Computers e-commerce solutions