e-mail: dr@dssound.com Phone: (905) 669-6965/ (416) 421-7437  Fax: (905) 669-6965
From US and Canada call our toll FREE number 1-877-DS SOUND (1-877-377-6863)


Prikazano [ - 1] od ukupno 1 naslova<< Prethodna strana

:: Upit/Search: = Prirodni lek za anemiju

Pop, Rock & Dance
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Dance
  Deciji
  Jazz i klasika
  Ostali albumi
Folk (Narodna)
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Starogradska & Romska
  Kola & Trubaci
  Izvorne narodne
  Ostali albumi
DVD
  Najnovije
  Filmovi
  Muzika folk
  Muzika rock
  Deciji
  DVD
Ostalo
  Karte/Tickets
  Knjige
  Dresovi
  Slatikisi
   
  TOP LISTA
  SPECIAL OFFER
  ESSENTIAL CD's
Prirodni lek za anemiju - Malokrvnost

.
Prirodni lek za anemiju - Malokrvnost
CENA TEGLICE OD 250 GRAMA JE 15.00 Eura minimalna mesecna terapija je 2 teglice 30 Eura
Postarina je :
1 terapija - 2 teglice - 15 Euro
2 ili vise terapija -4 ili vise teglica - 25 Euro


100% prirodan preparat preporucuje se za osobe koje imaju slabu krvnu sliku narocito deci koja imaju manjak hemoglobina u krvi.
Ako osecate sledece simptome onda je ovo idealan preparat za Vas:
bol u grudima
vrtoglavica ili osamucenost ( pri stajanju ili fizickom naporu) nesigurnost
poremecaji sna i smanjenje apetita i glavobolja
tuga i depresija
zujanje u usima
ubrzan srcani rad - tahikardija
umor ili nedostatak energije pospanost
problemi s koncentracijom i sa razmisljanjem
zatvor
kratkoca daha (posebno tokom vezbanja)
slabost - brzo zamaranje i malaksalost
bledilo koze i sluznice usana desni konjuktiva noktiju i dlanova
osecaj hladnoce narocito ekstremiteta-ruku i nogu
trnci u rukama i nogama
smanjanje seksualnih funkcija
Nas 100% prirodan preparat koji ima ciljano izbalansiran sastav sadrzi u sebi med lekovito bilje (seme koprive ginseng i goji) i medicinske gljive (reishi i cordyceps) koji na potpuno prirodan nacin podize nivo hemoglobina u krvi otklanjaju uzroke malokrvnosti i krvnu sliku u potpunosti popravlja.

Kopriva (zara) u cijem se listu nalazi gvozdje veoma lako popravlja deficit crvenih zrnaca u krvotoku. Lako se vari pa je bezbedno mogu uzimati i trudnice deca i rekonvalescenti bez neprijatnosti u zelucu koju izazivaju sinteticki preparati bogati gvozdjem.

Zahvaljujuci sposobnosti da prociscava krv i vraca snagu prirodan lek za MALOKRVNOST preporucujemo da koristite najmanje mesec dana radi prociscavanja organizma i pripreme za zimu (u jesen) odnosno oporavka (u prolece). Posle zime kod stanja opsteg zamora i iscrpljenosti (prolecni umor) koristenje prirodnog leka MALOKRVNOST cini da se covek brzo oporavi i mnogo bolje oseca vraca mu se energija i snaga.
U narodnoj medicini se smatra da kopriva jaca krv pa se korisiti kod bledila anemija malokrvnosti nedostatka energije brzog umaranja. Seme koprive cisti organizam krvne sudove jetru a koristi se i kao biostimulans za jacanje organizma.

Prema starim zapisima kineske medicine ginseng delotvorno leci ogroman broj zdravstvenih poremecaja a veoma povoljno deluje na malokrvnost upalne bolesti zglobova smetnje sa probavom otklanja nesanicu umor i cirkulacijske smetnje a takodje sprecava hipoglikemiju. Giseng se pokazao sa jakim uticajem na zlezde s unutrasnjim izlucivanjem (endokrine zlezde) ginseng pomaze u potpunom iskoristavanju vitamina i minerala u organizmu.

Godzi je poznat kao biljka za dug zivot jer u sebi sadrzi jedinstvene molekule polisaharida i kao mocan antiokidans sprecava prerano starenje a organizam cuva od stetnih slobodnih radikala koji unistavaju vitalnost celija u telu brze nego sto one mogu da se regenerisu. Godzi je jedan od najvaznijih adaptogena jer povecava jacinu izdrzljivost i sposobnost tolerancije organizma. Uspesno eliminise umor narocito kod oporavka od duge iscrpljenosti ili bolesti. Obezbedjuje energiju koja je potrebna da se organizam izbori sa iznenadnim stresnim situacijama.

Reishi - Ganoderma Lucidum u kome je koncentracija organskog germanijuma veoma visoka kao i polisaharida i tripertene. Ove aktivne komponente dokazano jacaju nase imunoloske celije i jacaju nas imuni sistem. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini reishi pomaze u boljem funkcionisanju organizma i sluzi za tretiranje bolesti pet kljucnih organa srce pluca jetra pankreas i bubrezi. Sve ove navedene bolesti reishi uspesno leci zahvaljujuci najvaznijem efektu - poboljsanjem imuniteta organizma.

Reishi gljive pomazu regulaciji celog telesnog mehanizma i metabolizma - osiguravajuci da svi organi rade normalno. Dokazano je da prilikom davanja cordycepsa pacijentu ciji je imuni sistem oslabljen usled bolesti kao sto su rak hepatitis ili HIV infekcija broj i aktivnost belih krvnih zrnaca raste.

Zasto je nas prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?
MALOKRVNOST-prirodni lek za anemiju napravljen je kombinacijom meda lekovitog bilja i medicinskih gljiva koji uspesno deluju na povecanje crvenih krvnih zrnaca. Posle terapije od 6 meseci u potpunosti regenerise krvnu sliku i trajno stabilizuje nivo hemoglobina u krvi. Kada se med lekovito bilje i medicinske gljive pomesaju cine dejstvo preparata MALOKRVNOST-prirodni lek za anemiju delotvornijim nego kada bi se ovi sastojci koristili odvojeno svaki ponaosob.
Lekovitost naseg prirodnog leka je u tome da mesanjem medicinskih gljiva u prahu i lekobilja sa medom fitoestrogeni iz lekobilja i medicinskih gljiva se vezu za secer u medu koji fitroestrogene nosi kroz nas krvotok do obolelog organa a sami fitoestrogeni iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NACIN STICI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !
Sta su glavni uzroci malokrvnosti (anemije) ?

Gubitak krvi
Losa ishrana
Problemi s imunim sistemom koji izazivaju razaranje krvnih celija
Odredjeni lekovi
Operacija zeluca ili creva moze smanjiti apsorpciju gvozdjaB vitamina B12 ili folne kiseline
Zastoj u radu bubrega
Bolesti kao sto su rak ili reumatoidni artritis
Geni - neki oblici anemije mogi biti nasledni
Trudnoca
Problemi sa kostanom srzi (gde se proizvode krvne celije)
Detaljni prikaz izdanja
Medijum - Kat.br. US$ CAN $ EURO
KOM - p012 43 45 30
:: Upit/Search: = Prirodni lek za anemiju


Prikazano [ - 1] od ukupno 1 naslova<< Prethodna strana
TelNet Computers e-commerce solutions