e-mail: dr@dssound.com Phone: (905) 669-6965/ (416) 421-7437  Fax: (905) 669-6965
From US and Canada call our toll FREE number 1-877-DS SOUND (1-877-377-6863)


Prikazano [ - 2] od ukupno 2 naslova<< Prethodna strana

:: Upit/Search: = GUCA

Pop, Rock & Dance
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Dance
  Deciji
  Jazz i klasika
  Ostali albumi
Folk (Narodna)
  Najnovije
  The Best Of
  Kompilacije
  Starogradska & Romska
  Kola & Trubaci
  Izvorne narodne
  Ostali albumi
DVD
  Najnovije
  Filmovi
  Muzika folk
  Muzika rock
  Deciji
  DVD
Ostalo
  Karte/Tickets
  Knjige
  Dresovi
  Slatikisi
   
  TOP LISTA
  SPECIAL OFFER
  ESSENTIAL CD's
GUCA - Originalni ALL Region DVD za Evropu + NTSC kopija za USA & CANADA

Slusajte / Listen
.
GUCA - Originalni ALL Region DVD za Evropu + NTSC kopija za USA & CANADA
Movies for less price /Nova cena - 6.99 $ /4.99 Stara cena 14.25$ /9.95 Euro -Popust -Usteda 50 %
ZA USA I KANADA -Ako nemate DVD koji ocitava PAL sistem(ALL region) UZ ORIGINALNI dvd poslacemo vam i kopiju na NTSC sistemu FREE tako da mozete da gledate BILO GDE.
For USA &Canada, wee gona send you original DVD (all region)+ copy on NTSC system , so you will bee able to watch in USA &Canada)

Radnja filma je smeštena na obroncima planine Jelice, a glavni junaci su tinejdžeri Julijana i Romeo. Ona je kcerka najpoznatijeg lokalnog belog trubaca Sacma Trandafilovica, šefa trubackog orkestra, a on Rom, virtuoz na trubi, ciji je ocuh šef suparnickog muzickog tabora Sandokanovi tigrovi. Nažalost, Romeo je u nemilosti kod Julijaninog oca zbog razlicite rasne pripadnosti. Zbog toga, mladic pokušava na cuvenom Saboru da dokaže da je najbolji trubac, jer samo tako može da dobije dozvolu njenog oca i da njihovu vezu ucini dostupnijom. Da li ce to i uspeti, ostaje da se vidi. Dakle, Romeo i Julija na srpski nacin. Pod šljivama, uz trubu, pecenje, rakiju i sve što uz to ide.
scenario i režija Dušan Milic; uloge: Marko Markovic, Aleksandra Manasijevic, Mladen Nelevic, Slavoljub i Svetislav Pešic, Zumrita Jakupovic
Detaljni prikaz izdanja
Medijum - Kat.br. US$ CAN $ EURO
DVD - 193 6.99 6.99 4.99
Simeon Marinkovic - Bukvar za prvi razred osnovne skole

.
Simeon Marinkovic - Bukvar za prvi razred osnovne skole
Bukvar za prvi razred osnovne skole je radni udzbenik uz koji ce prvaci ovladati tehnikama citanja i pisanja. U Bukvaru su koriscena posebno dizajnirana stampana i pisana slova cirilice, koja su, po mi?ljenju jezickih strucnjaka, najbliza standardu naseg cirilicnog pisma. Krace ritmicne pesme i tekstovi olaksavaju ucenicima savladavanje citanja i pisanja, a slozeniji tekstovi u zavrsnom delu knjige sluze za uvezbavanje prethodno naucenog. Izuzetne ilustracije funkcionalno prate i obogacuju tekstove, podsticu mastu ucenika i u njima razvijaju osecaj za lepo. Na pocetku knjige dat je vodic kroz udzbenik koji omogucava ucenicima lakse snalazenje u knjizi. Na kraju knjige je i recnik manje poznatih reci. Ministar prosvete i sporta Republike Srbije odobrio je izdavanje i upotrebu ovog udzbenika u drugom razredu osnovne skole za skolsku 2004/2005. godinu resenjem broj 6-00-281/2004-06/34 od 16. juna 2004. godine.
Detaljni prikaz izdanja
Medijum - Kat.br. US$ CAN $ EURO
KOM - 1013 14.10 15 10.05
:: Upit/Search: = GUCA


Prikazano [ - 2] od ukupno 2 naslova<< Prethodna strana
TelNet Computers e-commerce solutions